Home Forums Off Topic Cocktailklänningar för kvinnor

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Bonnyin 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #1963

  Bonnyin
  Participant

  Frågade han dig på ett datum? Tror du att han äntligen kommer att popa frågan? Kommer du ut på en speciell företagsevenemang? Oavsett var du går, så länge som det är någonstans eller något som kräver att du ser ditt bästa ut, slösa inte tid och hitta den perfekta cocktailklänningen som kommer att markera dina bästa egenskaper och tillgångar.

  Cocktailklänningar, i allmänhet, bärs på semiotformella händelser. De är inte väsentligen golvlängdsklänningar men de är inte bara enkla casual wears. En cocktailklänning är en hybrid mellan sofistikerade kläder och en bekväm klädsel som gör att du kan röra sig fritt och umgås. Cocktailklänningar bärs på händelser som kräver att en kvinna ska gå från ett bord till ett annat och kunna sova bekvämt och lätt för de andra gästerna i evenemanget medan man fortfarande ser sofistikerad ut på en “black tie” -händelse.

  Med den takt som modebranschen går, kan man välja den perfekta cocktailklänningen vara lätt eller svår, men definitivt roligt. Det kan vara enkelt på ett sätt eftersom det finns så många klänningar att välja mellan. Det finns massor av online och fysiska butiker som erbjuder en mängd alternativ att välja mellan. Men det kan vara svårt, om du är den typ av tjej som inte är en stor fan av stora val och blir förvirrad mycket.

  När du väljer en cocktailklänning måste du först tänka eller föreställa dig vilken inspiration du vill kanaliseras. De tre bästa valen bland kvinnor är elegant chic, prim och riktig feminin och kantig och sexig.

  · Elegant Chic – detta är ett mycket sofistikerat alternativ bland kvinnor som vill leda ett rum genom att utöva förtroende genom enkla mönster. De viktigaste för att uppnå detta utseende är att accessorizing eftersom en elegant klänning är vanligtvis minimal på detaljer. Viktiga material för detta utseende är vanligtvis mousserande eller skimrande tyg eller metallfärger i kombination med neutrala material som svart, vitt, grå, brun eller hudfärg. Kändisarna att peka denna utseende är Nicole Kidman, Angelina Jolie och Meryl Streep.

  · Prim och Proper Feminine – Frills, ruffles, veck, blöjor och blommor är de vanligaste materialen för feminina klänningar och rosa är den mest använda färgen för detta utseende. Denna stil är utmärkt för tonåringar och kvinnor som har små kroppar. Taylor Swift är stjärnan som är känd för att ständigt sporta ett sött och oskyldigt feminint utseende med sitt lockiga och hoppiga hår, sött ansikte och förtjusande attityd som matchar sin naturliga stil.

  · Sexig och Edgy – Att ta tag i denna stil, svart och rött är uppenbarligen färgerna att gå för. Denna stil är vanligtvis minimal på tillbehör och mindre tyg eftersom det visar sexiga mönster och bärarens hud själv. Att låta bärarens sexiga siffra vara att prata med en sexig klänning som kramar kurvorna är tricket att lyckas dra av den här klädnaden. De mest framstående stjärnorna som bär sexiga cocktailklänningar är Britney Spears, Halle Berry och Nicole Scherzinger.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.